Tort de biscuiti

de Panacris in Torturi, 6 Mai 2011 | 9765 vizualizari

 

Dulce si usor de facut!

 

INGREDIENTE

  • biscuiti simpli 500 gr.
  • unt 200 gr.
  • ciocolata alba 200 gr.
  • cacao 4 linguri
  • oua 4 bucati
  • zahar 200 gr,
  • nuca cocos 200 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Ciocolata alba se topeste pe Bain Marie. Se amesteca bine ouale cu zaharul. Se adauga cacaoa, ciocolata topita si nuca de cocos. La final se adauga untul moale. Se amesteca energic pana se omogenizeaza crema. Intr/un vas se pune un strat de biscuti, un strat de crema, tot asa pana se termina compozitia. Se pune la rece si serveste a doua zi.

TIPS-URI

1

se poate folosi si ciocolata neagra

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort de biscuiti de post